Via Energy всеки ден Избрана

Написана от

Здравейте,

Колко често се чудите какво да направите, за да се чувствате по-енергични?

На мен ми се случва често и затова обичам да експериментирам със здравословни храни и добавки - някои се оказват страхотни, други не чак толкова.

Съвсем скоро, обаче, открих един интересен и напълно нов продукт на българския пазар, който прикова вниманието ми заради многото си ползи и разнообразието си от вкусове :)

Става върпос за добавките Via Energy от Vitelica.

Моят фаворит със сигурност е този с шоколад. 

via4

Vitelica рекламират Via Energy като иновативен продукт за модерните хора, защото е здравословен и енергизиращ - точно това ме грабна!

В състава си съдържа балансиран микс от витамини, минерали и хранителни вещества.

Растителният протеин във Via Energy осигурява пълноценен дневен прием на белтъчини и спомага за развитието на мускулите (това го прави перфектен за спортуващи, както и за вегетарианци, които не приемат достатъчно протеини).

Съставът на добавката спомага и за метаболизма, което го прави идеален, дори ако се опитвате да свалите излишни килограми!

via5

via6

via7

via8

А как енергизира: с интересната съставка йохимбе, която има ободряващ ефект, намалява умората и повишава ефективността, а в комбинацията й с витамини и минерали Via Energy подсилва имунната система и спомага за борбата на организма със свободните радикали.

Заради богатия състав на хранителни вещества добавката е подходяща като заместител на закуската или за след спорт.

via3

А как да си приготвиш Via Energy: добави в шейкър или пасатор 25г от добавката (2 мерителни лъжички) и 150-200мл вода / прясно или ядково мляко по твой вкус. 

И какво остава: да се насладиш на вкуса и на ползите от напитката ;)

via1

До скоро,

Виктория

Снимки: Арсен Николов

Локация: Пловдив, България

*публикацията е в партньорство с Vitelica и Shopping Links

Leave your comments

Post comment as a guest

0

Comments

  • No comments found