Печат на тази страница

Различната грижа за кожата - MGC Derma Избрана

Написана от

Здравейте!

Може би вече знаете, че съм доста запалена по грижата за кожата - все пак я носим цял живот ;)

Съвсем скоро открих една много интересна марка и съм впечатлена от нейния околоочен крем. 

MGC Derma са австралийска марка козметика, а производството им е ситуирано в Европа.

Но какво отличава MGC Derma от всяка друга комапния: те залагат на доста противоречивата съставка конопено масло, което се оказва, че има невероятни ползи за кожата.

Маслото от коноп съдържа повече естествени есенциални мастни киселини от всяко друго масло, извлечено от растение, в идеалното съотношение 3:1 - Омега-6: Омега-3, освен това е богато на витамин Е, който е естествен антиоксидант! 

Действията, които могат да се очакват от маслото, са изравняване на тена, овлажняване на кожата, регенерация на клетките, както и предпазване от UV лъчи и вятър. За тези, които се притесняват от съставката, MGC Derma уверяват, че тя е сертифицирана от Европейския съюз и всички халогенни агенти са премахнати от формулата.

Но да се върнем при звездата на поста: околоочният крем!

mgcderma

Той се стреми да намали подпухналостта, фините линии и тъмните кръгове. Кремът възстановява и еластичността на деликатната зона около очите.

Леката му формула се абсорбира много бързо и не оставя неприятен филм, което е голям плюс за мен. Освен това не дразни очите, което често се случва с други околоочни продукти при чувствителна кожа.

Може да откриете продукта, както и цялата серия грижа за кожата на MGC Derma в техния онлайн магазин.

До скоро,

Виктория