Да се поглезим предпразнично Избрана

Написана от

Здравейте!

Когато сутрините и вечерите стават все по-студени, си търсим начини на нас да ни става все по-приятно вкъщи. Точно тогава идват моментите, в които искаме да се поглезим.

И макар празниците още да не са дошли,  нещата, за които предстои да ви разкажа, според мен, могат да бъдат идея за коледен подарък или допълнение към него ;)  

Тяло.

Гореща вана или душ в компанията на ароматен скраб за тяло е истинско удоволствие за сетивата.

Напоследък се поглезвам с ексфолианта за тяло на Optiat - моят ухае на мента, а комбинацията за основата от кафе ми напомня за бонбоните с шоколад и мента, които направо могат да те разтопят! 

pamper3

Коса.

И като сме на вълна “баня”, няма как да не споделя за моята страст към маслата за коса, имам особен афинитет към аргановото, а шампоанът на Harem с арганово масло е толкова нежен и подхранващ, че не мога да избера друг! 

pamper2

Лице.

Грижата за кожата е нещо, без което малко дами могат. И понеже да избереш козметика за лице като подарък е трудна задача, ще ви предложа нещо различно!

Нещо, което вече далеч не смятам за глезотийка, а за необходимост - четката за лице - знам, че някои хора я неглижират, но аз виждам големи разлики с и без нея - използвам моята почти ежедневно. Тя почиства кожата в дълбочина - пъти по-добре от памучни тампончета или пръстите ви. Повечето атлернативи на пазара са доста скъпи и може би затова сте отлагали покупката, но пък това прави четката страхотна идея за коледен подарък, подсетете някой близък колко бихте се зарадвали ;) 

pamper1

Надявам се да съм предизвикала любопитството във вас и ако се чудите какво да напишеше в писмото до Дядо Коледа, да съм ви дала някоя друга идея ;)

До скоро,

Виктория

Снимка корица: Арсен Николов

P.S. Скрабът за тяло и шампоанът може да откриете в Haniel Bio!

Leave your comments

Post comment as a guest

0

Comments

  • No comments found