Фънки лято с Anatomicals Избрана

Написана от

Здравейте, 

В разгара на лятото горещините започват да ни идват в повече, особено когато ни се налага да прекараме деня навън, нали :) Аз рядко оставам на едно място за дълго и заради това често се оказва, че по средата на деня съм някъде навън… често на слънце и още по-често в движение. И макар съветите за избягване на обедните слънчеви лъчи да са полезни, аз рядко ги спазвам ;) Но пък не пропускам защитата от слънцето под формата на SPF (поне на лицето)! Грижата за кожата е нещо, на което всеки трябва да обръща внимание, а когато това може да стане по забавен начин - какво по-хубаво!

001

Съвсем скоро имах възможността да опитам няколко от фънки продуктите за кожа на британската марка Anatomicals. Всичките продукти, които те предлагат, са решени в цветни опаковки с игриви имена и закачливи описания! Mоже да ги откриете в сайта на Prettybox!

От около седмица горещите дни са много по-приятни заради един от най-сладурските продукти, които някога съм използвала - спреят за охлаждане We’ll cool you again later на Anatomicals ми стана любим още с първото впръскване и от време на време изненадвам хората около мен с изненадващо пръскане в лицето - вместо с воден пистолет :D Ароматът на лавандула и действието на мента, които са в състава му, наистина имат охлаждащ ефект и затова спреят просто не излиза от чантата ми :)

009

През лятото кожата на всеки има нужда да бъде поддържана, както и през зимата, макар и топлият климат да е далеч по-щадящ от студените ветрове. Затова е добре да се поглезим с маска за лицето поне един път в седмицата и да оплашим хората, с които ще се разминем в някоя от стаите в дома си! 

Може би знаете, че в момента sheet маските са на мода - аз пробвах една от тези на Anatomicals - Pose. Pose. Pose. For the close up pose, nothing beats rose. е маска с бърз хидратиращ ефект и се препоръчва за употреба след излагане на слънце - идеална е за дните, когато сте били навън или пък на плаж! И като казах плаж - морето вече ми липсва!

Когато бях в 6-ти - 7-ми клас едно от любимите ми занимания беше да гледам Buffy the Vampire Slayer… постоянно… сезон след сезон - спомних си с носталгия това, когато видях как се казва серията на Anatomical маски за очи: Puffy the Eye Bag Slayer - играта на думи веднага ме върна в годините преди гимназията! Аз пробвах два вида от маските - този, който е потопен в някаква течност и е изработен от материал подобен на силикон и този, който се слага в хладилника преди употреба. И двата варианта са супер за лятото, защото охлаждат и умората видимо изчезва от зоната под очите. Мога спокойно да кажа: Puffy, you rock!

Как се грижите вие за кожата си през горещите дни, ще се радвам да споделите с мен в коментарите или във фейсбук :)

 

До скоро,

Виктория

Снимки: Арсен Николов

Leave your comments

Post comment as a guest

0

Comments

  • No comments found