Най-красивите мигли с Realash Избрана

Написана от

Здравейте,

Ако следите VickyWeek от няколко месеца, може би се сещате, че бях споделила с вас една вълнуваща пратка от Realash

13221708 1095293977179763 2797157425212734758 n

А защо я наричам вълнуваща? Защото рекламите на продукти, които обещават подобни резултати, често имат негативен отзвук онлайн. Обаче със серумът за мигли на Realash нещата не стоят така - всички ревюта, които аз съм срещала, са повече от ласкави и нямаше как това да не оформи и моите очаквания за продукта. 

005 мигли

Започнах да го използвам преди малко повече от 3 месеца. Представителите на фирмата, с които си комуникирахме, ми разясниха, че трябва да ползвам серума всяка вечер в продължителност на 3 месеца за опитимални резултати. И точно това направих - без да пропускам нито ден :) След това употребата може да се разреди по няколко пъти седмично за поддържане на ефекта.

002

Първите резултати забелязах още през първия месец - миглите ми станаха по-плътни и по-гъсти. Няколко седмици по-късно вече бяха и по-дълги. Ефектът наистина е “уау”, когато добавите и малко грим ;) 

А какво всъщност представлява серумът?

Продуктът идва в опаковка, която прилича на очна линия, няма цвят или мирис. Нанася се с четчица в основата на миглите - все едно правите фина линия покрай около окото без да я издължавате. Отнема секунди и употребата може лесно да се добави към ежедневието ви - аз нанасям серума вечер на почистено лице. Не е трудно да не забравяте за него, ако държите серума до нощния си крем :)

Най-лесният начин да се чувствате по-красиви е да се поглезите с някой разкрасяващ продукт, нали - ако си мечтаете за по-дълги, по-плътни и по-гъсти мигли, не е нужно да ползвате изкуствени, може да пробвате серума на Realash

 

До скоро,

Виктория

 

Снимки: Арсен Николов

Leave your comments

Post comment as a guest

0

Comments

  • No comments found