Подаръци за най-малките

Написана от

Здравейте!

Когато става въпрос за подаръци, Коледа не е единственото време за тях, нали :) Всъщност като се замислим, всяко време е подходящо за подарък, особено когато се отнася до най-малките! Аз обожавам ръчно изработените артикули, защото в тях винаги има нещо специално - те са неповторими модели, които могат да озарят с усмивка всеки, който получи нещо такова.

Днес ще ви представя бутиковите детски продукти на Sunshine - Handmade for Кids! Зад слънчевото име на бранда стои едно прекрасно семейство, което е решило да радва и други прекрасни семейства с весели подаръци за малчугани!

Рамките за снимки с уникални дизайни са интерсни и супер ефектни. Те могат да допълнят интериора на всяка детска стая или да се превърнат в любима част от спалнята на всеки родител. 

Untitled

Снимките безспорно са важна част от порастването на всяко дете - с тях се запечатват спомени и чрез тях можем да се връщаме назад към отминали вече моменти. И понеже дигиталните снимки не носят със себе си онази емоционалност, от която понякога имаме нужда, прибягваме до старомодните албуми, които просълзяват мнозина!

14141723 1081173925270767 1325721053799772889 n

Обаче защо трябва един албум да бъде старомоден, като може да бъде екстравагантен… При Sunshine - Handmade for Kids ще откриете красиви ръчно изработени албуми за деца, в които всяка страничка е различна. В тях може да добавите любимите си снимки, както и бележки, които да ви напомнят за специалните ви моменти!

Освен подаръци свързани със снимки, може да откриете и сладурски възглавнички с детски 3D апликации, които са страхотен аксесоар към всяко детско легълце!

Untitled1

Може да откриете Sunshine - Handmade for Kids в тяхната фейсбук страничка, където може да направите и поръчка ;)

До скоро, 

Виктория

Leave your comments

Post comment as a guest

0

Comments

  • No comments found