Здравейте!

Написана от

Здравейте, казвам се Виктория! Аз съм едно момиче на 23, което предпочита да бъде здраво стъпило на земята, отколкото да се рее в облаците, но пък винаги гледам от позитивната страна на нещата и околните ме смятат за оптимист. И макар точно сега да ми е времето да мечтая, аз предпочитам да реализирам планове и цели. Може би ви стреснах – вижте, аз също понякога се отдавам на daydreaming, но се опитвам да живея сега, в настоящето, дори това да бъде трудно на моменти.

Какво друго мога да ви кажа за себе си?

Аз съм студент по психология в 4-ти курс и вече наистина нямам търпение да завърша… за да започна да уча отново, само че за следващата степен... Обичам хората около мен и се опитвам да прекарвам колкото мога повече време с тях, дори това да означава да пътувам по цяла вечност с любимите български влакове! Интересувам се от филми, музика, книги, храна (най-вече всякакви сладки вкусотии) – като повечето хора. Интересувам се и от красота и мода – като повечето момичета, макар и да звучи повърхностно за някои хора, това са неща, които могат да те накарат да се усмихнеш сутрин преди първата чаша кафе (междудругото аз не обичам кафе, това може би ме различава от цялото ми семейство, а вие нямате представа колко голямо е то!). И ако сега ви кажа, че се интересувам от наука, вече ще ме сметнете за малко странна, но пък е така – преди година и половина разбрах, че да правиш психологичеко изследване е едно от най-интересните неща – може все още да не съм първа приятелка със статистическите обработки, но ще стигнем и до там ?

Обожавам новите перспективи и започването на нови проекти. Това е най-новият ми проект, в който ще бъда най-естествената си същност! Всяка седмица ще ви показвам какво вълнува хората като мен… всъщност ще ви показвам мен какво ме вълнува, (а за другите – може пък и до там да стигнем) какво ми прави впечатление, с какво се захващам, какво правя и с какво се сблъсквам. Ще бъде нещо като дневник… само че ще бъде споделен с вас – надявам се това пътешествие да ви бъде приятно и интересно, защото за мен със сигурност ще бъде!

Може би искате да научите малко повече за хората, които ми помагат във VickyWeek - снимките, които са повече от страхотни, са стари - изровени от личните архиви и нови - дело на Арсен Николов. Моите най-големи поддръжници със сигурност са екипът на F2F TV и екипът на Plovdiv-Online, без които VickyWeek нямаше да бъде това, което е :) 

Изпращам ви една голяма усмивка и нямам търпение да се срещаме отново всяка седмица във VickyWeek!

До скоро,

Виктория

Свържете се с мен, ако имате въпроси или предложения, на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Leave your comments

Post comment as a guest

0

Comments

  • No comments found