July: the swing dancer Избрана

Написана от

Запознайте се с Марина - лицето на VickyWeek през юли!

Марина е от онези момичета, които сякаш са объркали ерата, в която са се родили - в нея има нещо аристократично и нежно - като черно-бяла фотография от лентов фотоапарат - истинска носталгична сладост, която просто не можеш да обясниш :)

Обаче е лесно обяснимо защо я пленяват суинг танците - с усет за джаз и уникалната ретро мода на разкроените поли с висока талия и перфектните прически - те просто й пасват :)

И макар в ежедневието да не се отделя от съвременните технологии, през свободното си време танците й подаряват онова ‘ретро’, от което в наши дни все повече хора имат нужда!

Вижте как прекара своя юли Марина…

Асоциациите на Марина:

Книга: Хирошима, моя любов (Маргьорит Дюрас)

Филм: Урга - територия на любовта

Музика:Van Morrison - Moondance

Активност:Танци... в големи количества ☺

Храна:Сладолед

Питие:Домашна лимонада

M: Изминалият месец, освен безмилостно горещи дни, ми донесе и много приятни емоции.

seasidestory

been

M: През юли прекарах една прекрасна седмица в Созопол, а ваканцията беше толкова дългоочаквана. 

Обичам морето. Трудно е човек да не се влюби във всепоглъщащото безвремие, което цари там. Сякаш на морския бряг цялата тривиалност на ежедневието губи формите си, размива се в солената пяна на вълните и изчезва в синия хоризонт.

Вече нямам търпение  за следващата почивка. ☺

В: Юли е, което си крещи “лято”, затова е някак си естествено да копнееш за слънце и море. Няма как да пропусна да споделя за най-хубавата седмица на морето с приятели, фотоапарати и страхотно време, съвсем не случайно и аз и Марина говорим за седмица на морето - прекарахме я заедно - вече видяхте първата доза снимки по залез в поста La Dolce Far Niente, но stay tuned, защото има още морски кадри :)

friends

done

M: Едно от нещата, които правих, и е отличително не само за този месец, са танците. Преди година и половина се записах на суинг и определям това като най-доброто решение, което съм взимала.

Атмосферата на всяко парти и музиката са прекрасни, хората, част от тази общност – също. Много е трудно да не се заразиш. ☺

Емоцията, която танцът носи, е пристрастяваща. Забавно е, вълнуващо, освобождаващо и окриляващо.

Няма как да танцуваш суинг и да не изпиташ радост. ☺

В: И аз искам отново да започна някаква активност, подобна на танците, защото ми липсва тази емоция, но може би през есента (ще споделя).. Пък този месец, ако си падате по пазаруването, със сигурност сте забелязали огромните надписи SALE навсякъде в моловете, е, с Арсен също ги забелязахме и попазарувахме, даже май повече от необходимото, но понякога няма как да устоиш!

Пък, като си кажете, че това ще изглежда супер на снимки, блогът се превръща в достоверно оправдание да си купиш още 2-3 неща… 

Интересно ми е вие какви оправдания си намирате :) 

shot

shot july marina

М

shot july

В

M: Надявам се, че това, което е приготвил август са не по-малко хубави преживявания...

 

Още в тази категория: « June: the adventurer September: the actress »

Leave your comments

Post comment as a guest

0

Comments

  • No comments found