Най-хубавото време от годината Избрана

Написана от

Здравейте!

Всеки си има любим сезон, месец, ден или просто определен период от време през годината, нали – поне аз си имам ? Тази седмица беше, може би, най-хубавото време от тази година и ще ви разкажа защо!

IMG 2870

Последната седмица отново прекарах в Пловдив и Варна, като този път ходенето ми до морето приключи по най-хубавия начин – завърших семестриално и вече ми остава само защитата на дипломната ми работа! За мой късмет двата дни във Варна бяха едни от най-слънчевите през седмицата – след последния изпит с моите приятелки от курса отидохме на любимото ми място в града, а именно най-страхотното плажно заведение – Cubo – явно това не е любимо място само на мен, но и на адски много хора, защото трудно можеш да си намериш място, особено когато времето е хубаво ? Напече ме повече от необходимото и си потопих краката в морето за първи път тази година (между другото, водата не беше толкова студена, колкото очаквах) – перфектният ден, нали… забравих да добавя, че след това изядох една огромна пица, чух се с мама, защото имаше рожден ден, и тя ми прати поздрави от испанското Средиземноморие по Viber, а и пътувах 6 часа с влак до Пловдив, но дори последното не можа да ми развали деня, защото започнах изключително интересна книга, която се надявам да успея да прочета скоро, за да споделя с вас за нея!

IMG 2887

Споменах ви за най-хубавото време от годината – ето защо сега е моментът да бъде точно такова – лятото току що започна, не е прекалено топло, нито прекалено студено, нямам повече изпити, предстоят ми вълнуващи неща, които ще ви споделя скоро, и най-накрая се взех в ръце и започнах неща, които ме чакаха от дълго време :D!

Краят на седмицата прекарах с брат ми, който дори ми отдели време да си поприказваме за живота, Вселената и всичко останало… Всъщност си говорихме за това какво го вълнува напоследък и макар да е трудно да измъкнеш повече от 2-3 изречения от устата на почти 16-годишно момче, понякога ми се получава – освен да добавя, че това е може би някаква дарба… макар и когато пробвах отново да го поразпитам за това – онова днес, той направо да ме отряза ?

13441556 728344220639179 765713144 o

Нямаше как да не използвам страхотното време в събота за една слънчева разходка в Стария град, където моята половинка ми направи страхотни снимки с новата ми любима чанта от Cheese&Ashtray! Тя е сива, от плат, с удобна големина и с жесток принт в предната част. Ако не сте чували за Cheese&Ashtray, те са Александра и Даниел, и техните верни помощници ?

13401377 494274924109571 1029563590 n

Обожават татуировките, дотуърка, принтовете и красивите илюстрации – тази им страст ги подтиква да създадат марката, която е eco-friendly, използват сито-печат и директното рисуване и залагат на памучните материи! Тя рисува и шие, а той – печата и снима – перфектният синхрон ? Може да намерите техните творения във фейсбук страничката им! Аз със сигурност ще намирам все повече поводи да нося чантата!

Снимки: Арсен Николов

И като стана въпрос за намиране – в началото на тази седмица мен не можехте да ме намерите никъде ? Бях решила сериозно, че ще се отдам на започването на дипломната ми работа – крайно време беше – тя вече си има свой отделен файл с цялото й име, написания увод и началото на първа глава, освен това си подредих цялата библиография по азбучен ред – колкото и смешно да звучи, понякога трябва да си кажа цялата азбука отначало до край, за да се сетя Р преди С ли беше :D! Направо се гордея с това, че най-после се реших и седнах да напиша поне началото! Надявам се и нататък работата да върви лесно и с вдъхновение, както беше до сега!

IMG 2889

Но така или иначе, човек не може да прави едно и също по цял ден, затова намерих време дори да планувам почивка на морето, която се оказа, че ще бъде по-скоро отколкото си мислех ? И напук на това, че постоянно пътувам на север, този път ще тръгнем на юг, а къде ще бъде това “на юг” ще ви споделя след седмица – две!

Кое е вашето най-хубаво време от годината – ще се радвам да споделите с мен в коментрарите или във фейсбук!

До скоро,

Виктория

 

 

Leave your comments

Post comment as a guest

0

Comments

  • No comments found