November: the fighter Избрана

Написана от

Запозвайте се с Валя - лицето на VickyWeek през ноември! Тя е един от онези хора, които имат силна воля, вътрешна мотивация и страхотна издръжливост.

На един чин прекарахме по-голямата част от гимназията, така, че сме се смяли и скучали заедно, а и какво ли още не :)

И ако много неща се променяха през 10-те години, откакто се познаваме, едно си остана константно - нейната мотивация за спорт и хъс за победа. Но повече за своя ноември ще ви разкаже тя…

Валя: Ентусиаст и активен състезател по бокс, кикбокс и муай тай; студентка по дентална медицина; любителка на кафето, виното, шоколада и храната като цяло (хаха); влюбена в животните… Това е за мен накратко ! ☺

Асоциациите на Валя:

Книга: “Тютюн“ на Димитър Димов и “Кръстникът“ на Марио Пузо.

Филм: Snatch, Million Dollar Baby, Green Street Hooligans.

Музика: Godsmack, Trivium, The Kooks, Arctic Monkeys и още, и още !

Активност: Ежедневни тренировки, разходки с кучето.

Храна: Козе сирене на тиган със сладко от боровинки; кроасанчета с масло.

Питие: Кафе и вино.

been

 

Валя: Тази година имах много ангажименти и не успях да се порадвам на морето, но в края на месец ноември все пак успях да отделя малко време за почивка и заедно с приятеля ми и кучето ми се оттеглихме за няколко дни в уютен хотел в планината, близо до Смолян. 

november2

november3

Вики: През ноември бяха премиерите на  два филма, които очаквахме много дълго, но чакането не се оказа напразно, защото бяха просто страхотни: Тор: Рагнарок и Лигата на справедливостта! Марвел и DC за пореден път доказаха, че филмите за супергерои не са просто детски с актьори, а са истински блокбъстъри с изпипани до съвършенство сценарии, страхотна актьорска игра и невероятни ефекти! 

done

Валя: Месецът започна ударно с държавно първенство по бокс, в което взех участие. Състезанието се проведе в Пловдив. Занимавам се с кикбокс и муай тай вече близо 8 години, но с бокс сравнително отскоро - това е едва второто състезание, в което участвам. Класирах се на второ място, а клубът завоюва второ място в отборното класиране.

november1

Вики: В навечерието на декември коледният дух започва да се долавя все повече. Заразих се и аз и дори не успях да дочакам 1-ви, за да украся ;) Освен това този месец подбрах и повечето от коледните подаръци - когато започнеш с приготовленията за празниците по-рано, си далеч по-спокоен и можеш да им се насладиш без припиране!

november4

shot

november shot1

Валя

november shot

Вики

Валя: Весели празници! Усмихвайте се!

Leave your comments

Post comment as a guest

0

Comments

  • No comments found