Коледни тайни: в очакванe... Избрана

Написана от

Здравейте!

Последната седмица преди Коледа винаги е специална. Да, може би е една от най-дългите през годината, но пък тя е пълна с довършителни приготовления като опаковане на подаръци и планиране на коледните вкусотии, a за малчуганите си е седмица в очакване на Дядо Коледа :)

Макар и отдавна да не чакам брадатия старец, последните дни преди празника винаги си остават дни на очакване. И някак всяка година може би точно очакването за Коледа е това, което прави празника толкова специален!

Вечерите преди празника са най-сладки с чаша горещ шоколад или чай, а моят избор тази година е повече от специален! 

shoko5

Casa Kakau могат да сгреят и най-студения ден със страхотните си какаови зърна от Еквадор!

Блокче натурален шоколад bean to bar в компанията на горещ шоколад или уникален чай с какаови зърна и череши е перфектният завършек на всеки ден!

shoko1

shoko2

shoko3

shoko1

И понеже Коледа не е Коледа без подаръци, с Casa Kakau решихме да зарадваме един от вас с една специална кутия!

igra shokolad

Може да участвате в играта през социалните мрежи, затова заповядайте в страничка на VickyWeek във фейсбук или в инстаграм, за да участвате ;)

Ако желаете да се включите в играта през фейсбук, нужно е да харесате страницата на блога, както и публикацията за играта, която излиза най-горе и да оставите коментар като тагнете двама човека, с които бихте споделили наградата!

Ако желаете да се включите в играта през инстаграм, нужно е да последвате профила на блога, както и последната качена снимка и да оставите коментар под нея като тагнете двама човека, с които бихте споделили наградата! 

Може да участвате и на двете места ;)

Победителят ще бъде изтеглен на случаен принцип на 26.12.2017 и ще бъде обявен във фейсбук и instastories!

Късмет и весели празници,

Виктория

Снимки: Арсен Николов

Leave your comments

Post comment as a guest

0

Comments

  • No comments found