Checklist Август Избрана

Написана от

Здравейте!

В края на лятото реших да разнообразя малко ретроспективните публикации като променя шаблона им :) А съвсем скоро месечните checklist-и ще бъдат още по-различни… съвсем скоро!

 

Look of the month:

016 август

Въпреки че август предразполага към ефирни рокли и къси панталонки, този месец любимата ми визия е нещо съвсем различно! Комбинацията от черно и бяло е любима на мнозина и макар някои да я мислят за банална, аз винаги ще я харесвам. Черният топ с прозрачен елемент и полата (която може да бъде и рокля ;)) в ситно черно - бяло каре си паснаха страхотно. Съчетах ги с ефектна гривна от колекцията, която Coco Rocha (идеалното човешко същество!) сътвори за Senhoa, и чифт сандали на платформа. 

022

Визията допълних с подчертани очи и полуприбрана коса, която може би не беше добра идея за ветровития ден :)

 

Event of the month:

Ако питате някой репортер кой е най-слабият месец от годината, той със сигурност ще ви отговори “август” :D Липсата на каквито и да било събития е страхотна предпоставка да си починеш, но все пак на човек му се иска да има за какво да разказва. Е, аз имам за какво да ви разкажа дори през август ;) Преди броени дни излезе “гореща” от печатницата новата книга на Екатерина Костова а.k.а. моята страхотна майка - все още не съм започнала да я чета, но пък присъствах на промо снимките за премиерата и успях да уловя момент от деня. 

IMG 3119

 

Entertainment of the month:

Преди няколко дни една от най-най-най-любимите ми групи пусна 2 сингъла от предстоящия им албум и аз се изстрелях в космоса от кеф :D Говоря за In Flames и песните The End и The Truth. Първата е бърза и много зареждаща, а втората ме изненада с едно… бих го описала като футуристично звучене (между другото не разбирам от музика, така, че може да говоря пълни глупости :D). Групата промени коренно стила си преди няколко години и макар да харесвах предишното им звучене, новото ми харесва още повече (за съжаление не много от феновете им са на същото мнение)!

 

Photo of the month:

Оказа се, че през август почти не съм заставала зад обектива, който в моя случай е най-често телефона ми :D, обаче изрових една снимка от 14-ти, която няма как да не споделя! На паркинга до един супермаркет в Пловдив видях ретро кола, която обираше погледите на минувачите - все по-рядко по улиците можеш да срещнеш такъв тип автомобил и затова реших да го щракна ;)

IMG 3125

 

App of the month:

Приложението, което не мога да спра да ползвам през целия месец… всъщност от няколко месеца насам, е Aviary - ако си търсите перфектната програмака за обработка на снимки през телефона ви, това е тя за мен! Има адски много опции, от които може да избирате и да превръщате една обикновена снимка в нещо супер ефектно!

Вече почти усещам есента и да си призная честно… нямам търпение да дойде, въпреки че това лято беше изпълнено с какво ли не! Но с всеки нов сезон винаги идват всякакви новости и свежи идеи, аз нямам търпение да разбера какво ново ще ми донесе есента - със сигурност ще споделям ;)

018

До скоро,

Виктория

 

Снимки: Арсен Николов 

Leave your comments

Post comment as a guest

0

Comments

  • No comments found