Checklist септември Избрана

Написана от

Здравейте,

Септември е вече към края си, а есента дойде с пълна сила през последните седмици… Какво друго се случи през последните дни- ами, може би това, че VickyWeek вече е на 6 месеца… о, и това, че фесйбук приятелите на блога са вече над хиляда… о, и това, че разиграхме игра със страхотна награда - безплатна професионална фотосесия в Пловдив. И сега идва моментът, в който ще си споделя кой спечели!

https://www.random.org/ отреди наградата за Borislava Encheva! Честито ;)

А сега се връщаме към най-интересното от септември с месечния checklist!

Look of the month

028септември

Последните няколко седмици времето стана далеч по-хладно и замених късите панталони с дълги, не пропусках връхните дрехи, а чадърът вече е нещо, без което рядко излизам. И макар в Пловдив есента да дойде с последните дни на септември, в София това се беше случило по-рано. 

027

А какво ме отведе до столицата през месеца - поканата на Vichy за тяхното събитие. Може да видите повече информация за тяхната инициатива във фейсбук страницата на VickyWeek ;) 

Еvent of the month

Трудно е да се спра на едно събитие през месеца - началото на есента в града под тепетата е един от най-натоварените моменти в годината. Есенният салон на изкуствата започна в началото на септември, а с него и десетките събития, които се провеждат ден след ден. Любимото ми от тези събития е може би музикалния форум Sounds of the Ages. Може да проследите моите преживявания от концертите в Античния театър тази година с Gipsy Kings, Ian Anderson и Katatonia!

А любителите на снимки от концерти със сигурност ще се насладят на фотогалерията на Арсен Николов във flickr ;)

Еntertainment of the month 

На 27-ми Екатерина Костова представи третата си книга Свети Никола от Залива на Подковата за първи път в Петното на Роршах - в приятелската атмосфера на Spirt and Spirit романът намери едни от първите си читатели! Обаче аз вече бях станала такава - няколко седмици по-рано прочетох книгата, с която се смях и плаках, и плаках отново с историята на едно семейство от Черноморско градче, което преминава през Прехода в социален план, а и в личен - прехода на своя живот -  с този Преход идват и си отиват много неща… някои можем да преглътнем, за други дори се радваме, а трети остават отпечатък у нас, който ни изгаря с всеки спомен…

 

14055192 1566921046946598 4580617236671035635 n

Свети Никола и Залива на Подковата едва сега прави първите си крачки към читателите, вие може да се присъедините към тази история като направите своята поръчка за сега оттук ;) или да изчакате следващите представяния на книгата, ще споделя с вас датите и местата във фейсбук страничката на VickyWeek 

Photo of the month

Преди няколко седмици посрещнах изгрева във Варна, а на връщане за първи път забелязах на гарата един залепен лист (доста непрофесионално, но все пак сладурско) с надпис Platform 9 3/4! Нямаше как да не го изпратя на моята приятелка Дани, която е може би най-големия фен на поредицата за Хари Потър!

IMG 3241

Аpp of the month

През септември се върнах към едно от музикалните приложения, които обожавам - Spotify! Не е нужно да сваляте музика, за да слушате по всяко време, освен това приложението е пълно с плейлисти от всякакви жанрове музика, с които може да откриете нови любими групи ;) 

Надявам се и вие да сте прекарали един страхотен септември, а пред нас да се разкрива един още по-ползотворен сезон! 

До скоро, 

Виктория

 

Снимки look of the month - Арсен Николов

Снимка книга - Юлиан Георгиев

Още в тази категория: « March: the girl abroad Our girly summer start »

People in this conversation

Leave your comments

Post comment as a guest

0

Comments (3)

 • adele miner

  Love the top! x

  adelelydia.blogspot.com

 • Victoria Baeva

  Thank you Adele :)

 • adele miner

  Love this look! Keep up your wonderful work pretty gal! x

  adelelydia.blogspot.com