Checklist Октомври Избрана

Написана от

Здравейте,

Октомври беше месецът на новите неща за мен - месецът на затварянето на поредната глава и отварянето на нова и то в няколко аспекта. Аспекти, за които ще си говорим тепърва! А кое беше най-любопитното от октомври, ще ви споделя сега ;)

Look of the month

unspecified 21

 Все по-студеното време означава все по-честото носене на шалове, а аз ги обожавам! Снимките, които подбрах за look of the month, този път са от премиерата на третата книга на Екатерина Костова Свети Никола от Залива на подковата. Събитието се проведе в арт галерия Филипополис, а аз избрах едни типично есенни цветове, които някак си паснаха с топлата атмосфера на мястото. 

unspecified 17unspecified 13

Event of the month

Безспорно най-очакваното събитие в Пловдив от години насам беше откриването на мол Марково Тепе. Имах удоволствието да бъда поканена на официалното откриване на 27-ми октомври (ден преди отварянето на вратите за посетители). И макар магазините все още да не бяха в работен режим, успях да усетя атмосферата на мола. Доста просторно място, идеално за разходки, които да допълнят шопинга и един приятен обяд или вечеря. Дядо Николай благослови мола, а след речите на кмета и още няколко местни политици (може и да не са местни, съжалявам, обаче не им обърнах внимание), Белослава и Васил Петров се погрижиха за настроението на гостите. 

Това беше и моментът, в който с Арсен се поразходихме по етажите, набелязахме си местата, от които ще пазаруваме занапред и разбира се се поснимахме :) За вечерта бях избрала рокля тип риза в тъмносиньо, която комбинирах с велурено сако със свободна линия, малък клъч и заострени ниски обувки. А защо ниски: защото бях сигурна, че ще бъда на крак цяла вечер ;) По-късно програмата завърши с прожекция на последния филм с Том Круз Джак Ричър в първата IMAX зала в Пловдив. 

14729302 1245293728846453 5846976473422128854 n 

Имаше още едно събитие през месеца, за което не мога да не ви споделя! Това беше концерта на японците Yamato в Колодрума. Може да прочетете моята статия в Plovdiv-online за събитието и да погледнете снимките на Арсен Николов, които ще ви пренесат там. 

Entertainment of the month

Не знам дали е заради предизборната кампания у нас, заради тази отвъд Океана или пък нещо съвсем различно, но този месец не можех да се отделя от екрана заради Scandal! Не бях гледала продукцията до сега, защото все си мислех, че няма да ми хареса, обаче политическите скандали, пропагандирането и измъкването от неудобните ситуации в сериала са представени по страхотен начин, който те приковава и не те пуска, докато не изгледаш всички сезони! 

 Photo of the month

14708350 1320924124609015 1187630733377992639 n

 В началото на месеца победителката от играта на VickyWeek във фб получи наградата си, която беше професионална фотосесия. Борислава сподели снимачния ден със своето семейство - две прекрасни госпожици и половинката й. Решихме да снимаме в Стария град, а времето беше с нас: това беше един от малкото супер слънчеви дни през октомври!

App of the month

През октомри Apple пуснаха нова версия на операционните си ситеми за Mac и iPhone. С тях дойде и новото им приложение iCloud, което се превърна в любимото ми нещо! iCloud представлява приложение, подобно на Google Drive или Dropbox, което автоматично синхронизира всичко от лаптопа ви на телефона и обратното. Макар да ползвах AirDrop за това, сега е далеч по-лесно ;)

Октомври се оказа супер интересен месец, нямам търпение да видя какво ще ми поднесе ноември, а вие?

unspecified 9

До скоро, 

Виктория

 

Снимки: Арсен Николов

 

Още в тази категория: « Our girly summer start February: the fitness gal »

Leave your comments

Post comment as a guest

0

Comments

  • No comments found