Печат на тази страница

Vicky’s Xmas: най-сладката традиция Избрана

Написана от

Здравейте,

Декември е тук и до Коледа остават около три седмици, които ще бъдат особено празнични и в блога! Надявам се да сте настроени точно на такава вълна ;)

Може би се чудите защо ви занимавам с Коледа още от началото на месеца - просто е: обожавам този празник! Но ако все още не можете да ме разберете, мисля, че с всеки пост през следващите няколко седмици ще добивате все по-голяма представа защо и накрая картината ще бъде пълна!

Днес започвам коледния маратон с една специална традиция. 

022 3

По принцип не си падам по стандартните традиции (сещате се - тези, които всички хора спазват, просто защото така е прието) - предпочитам традициите, които всяко семейство само си създава, според мен те са най-ценни! Не мисля, че моето семейство пропуска празник, на който да не се събере (от рождени дни до Великден и любимата ни Коледа…). През последните години често се случва някой да е далеч, но си имаме лесно решение - видео връзката е must have и тогава всички сме отново заедно :) 

Обаче малко се отклоних от темата, за която ще ги говорим днес - а именно коледната традиция, която ме кара да се усмихвам всяка сутрин през декември! 

Тази година броя дните до Коледа заедно с Lindt и тяхния коледен календар. Advent календарите бяха неизменна част от всеки последен месец през годината, докато пораствах, това продължава да бъде традиция за мен и днес! Има нещо много специално в това да се събудиш сутрин и да отвориш поредното прозорче - понякога едно малко шоколадче сутрин може да направи целия ти ден прекрасен :) Всъщност като се върна назад във времето, мисля, че никога не съм спазвала правилото за едно прозорче на ден, но през последните години съм по-стриктна и нямам проблеми с това! Въпреки че изкушенията, които Lindt са подбрали в коледния календар, са прекалено хубави, за да се въздържаш… Дано успея да отварям само по едно прозорче до 24-ти - стискайте палци - няма да е толкова трудно, защото през деня не мога да спра да похапвам от останалата част от коледната им колекция! 

023 2

Понякога през декември консумацията на шоколад излиза извън всякакъв контрол… Това може би е заради коледното настроение или пък заради примамливите опаковки. Но ако е веднъж в годината (или 31 пъти в годината), няма проблеми… Или поне това си повтаряме пред страховития кантар, който след празниците отмерва колко точно сме се веселили…

Няма за какво да се притесняваме - всичко си идва постарому след малко упражнения и повечко салатки през януари ;) 

Но сега не е време за салати, а за шоколади!

Всяка година производителите на шоколадови изделия изкушават с нови коледни колекции. Като си помислите за най-добрите шоколадови подаръци, със сигурност се сещате за Lindt! Тази година тяхната празнична колекция надмина всичките ми очаквания!

019 2

Опаковките могат да разтуптях всяко детско сърце (пък и това на възрастните шокоманиаци), а вкусът направо ви разтапя от удоволствие!

Коледните мечета, елфчетата и фигурките Дядо Коледа са страхотен подарък, който може да пъхнете в едно коледно чорапче. 

И като стана дума за подаръци - няма как да не зарадвам някой от вас с подарък от VickyWeek и Lindt

Един от вас може да спечели един супер сладурски и вкусен коледен подарък: коледен календар Lindt, коледно мече Lindt + няколко мини подаръчета, специално подбрани от мен :) 

За да участвате в играта, трябва да отидете в страничката на блога във фейсбук и да следвате инструкциите

Късмет на всички и до скоро,

Виктория

Снимки: Арсен Николов