Checklist декември Избрана

Написана от

Привет за първи път през 2017-та! 

Надявам се да сте прекарали страхотен празничен сезон и да сте заредени с нова енергия за новата година! Като начало за 2017-та ще се върнем към последните няколко седмици, за да ви разкажа за най-интересното през тях :)

Look of the month

Празничните светлини бяха навсякъде през декември - може би този бекграунд ви е познат от последната публикация в блога, но просто нямаше как да не споделя още няколко кадъра! Светещите топли променят цвета си постоянно и те зареждат с типичното празнично настроение. А къде може да ги откриете - в Пеещите фонтани и около тях в Пловдив ;)

034


050

Event of the month

Преди година спечелих конкурса за есе на Дружеството на психолозите на тема “Психологически портрет на България - 2015 година”. А този декември най-накрая видях есето ми отпечатано в последния брой на Българското списание по Психология за 2016 година! За мен това беше нещо наистина вълнуващо и всеки път, когато разтворя списанието, се появява онзи гъдел в корема ми… Томчето вече намери своето почетно място в библиотеката ми и понякога просто ей така се усмихвам, когато го забележа <3

Entertainment of the month

През декември излезе последната книга на Антон Баев Светата кръв

15400582 1300578019984690 3813842804268239856 n

Мога да определя романа като четиво за смисъла на живота, за щастието и нещастието, за живота, такъв какъвто е, и за онези неща, които ни карат да го обичаме или мразим. Но това, което според мен откроява Светата кръв, са персонажите, които запомняш, защото вникваш в душите им. 

Да, романът е философски, но не си представяйте недостъпни фрази, които да трябва да препрочитате, за да разберете. Да, романът е символен, но символите са универсални. И да, романът е на баща ми и въпреки че съм пристрастна, близките ми знаят, че към тях никога не отправям комплменти, ако не са заслужени :)

Може да намерите романа в книжарници Хеликон и Сиела.

Photo of the month

Най-прекрасното нещо (и може би най-странното), което снимахме този месец, беше красивата дъга по Коледа - запечатахме я в кадър по време на пътуването ни за поредната празнична трапеза :) 

IMG 3604

App of the month 

В последно време постоянно използвам мобилното приложение на Bloglovin’. Ако не знаете какво представлява, това е платформа за блогове. Акаунтът ви там може да бъде адски полезен, ако четете блогове или ако вие сте блогър. Може да последвате VickyWeek в Bloglovin’, за да не пропускате новите публикации!

036

032 

Надявам се последният месец от 2016-та да е бил вълнуващ и прекрасен за вас и нека 2017-та да бъде вдъхновяваща и страхотна във всяко отношение за всички!

И последно: много се вълнувам да ви споделя, че от следващия месец checklist постовете ще бъдат обновени и супер свежи - нямам търпение да ги четете, а защо не и да участвате в тях ;)

До скоро,

Виктория 

Снимки: Арсен Николов

Leave your comments

Post comment as a guest

0

Comments

  • No comments found