За цветовете с усмивка Избрана

Написана от

Здравейте,

Тази година зимата не продължи ли прекалено дълго? Мисля, че е крайно време да видим разцъфнали дръвчета и повечко слънчеви дни. Но дори още да е рано за пролетно време, можем сами да си предизвикаме пролетно настроение ;)

Вашите усмивки не грейват ли всеки път, когато видите нещо обикновено, но в същото време различно, свежо и цветно?

На мен така ми действат шарените чорапки! Нещо, което на пръв поглед не би предизвикало усмивка или някаква промяна в настроението, обаче точно тези мънички нещица понякога могат да преобърнат целия ни ден…

Има нещо много специално в чорапките от Pirin Hill - може би е заради детайлите, които са изпипани до съвършенство, а може и да е заради любовта, която прозира зад изработката на всеки техен модел!

Ако си мислите, че да подарите чорапи е скучен избор, то не сте виждали опаковките, които правят самите аксесоари специални и някак си имат способността да повдигат настроението :)

пиринхил1

пиринхил

Всъщност цветовете имат някаква сила, сила, с която могат да освежат и най-мрачния ден… Но сега не следват мрачни дни, а напротив ;) 

В навечерието на празника на влюбените ви предизвиквам да кажете на любим човек “Обичам те!” по нетрадиционен начин - направете го с комплект от специалната колекция за Св. Валентин на Pirin Hill!

играпиринхил

А за тези, които обичат игрите, отбийте се във фейсбук страничката на блога, за да участвате в играта за 2 комплекта специални чорапки от новата колекция на марката!

Късмет и весел празник,

Виктория

Снимки: Арсен Николов

Leave your comments

Post comment as a guest

0

Comments

  • No comments found