March: the girl abroad Избрана

Написана от

Запознайте се с Гери - лицето на VickyWeek през най-женския месец - март. 

Всеки от нас познава поне един човек, който го кара да се просълзява от смях - е, този човек за мен е Гери с нейното искрено и супер натурално чувство за хумор.

А според мен това е правилният начин да гледаш на света - забавно и дори през розови очила :) Не знам дали розовите очила са най-подходящия аксесоар за Гери в контекста на това, че тя от известно време живее на Острова - сещате се - онзи, на който постоянно вали… “Острова” ми звучи ми някак си по-добре от Великобритания :D 

И понеже всички сме жители на Света, но и всички сме расли в различни култури, вижте как прекарва месеца си Гери - колкото близо, толкова и далеч от България :) 

 

Бързи асоциации

Книга: Парижкият Апартамент (Мишел Гейбъл)

Филм:  Аз преди теб

Музика:  The Chainsmokers - Paris

Активност: разходки /не само по магазините :D/

Храна:  кроасанииии /с масло/

Питие: капучино - all day

 

Гери: Чудя се от къде да започна разказа си за изминалия месец, който беше за мен изпълнен с доста положителни емоции, пътешествия и… дъжд, което някак си е нормално, взимайки предвид мястото, където живея. Да започнем от 1ви… 

been

Г: Тази година посрещнах Баба Марта в Лондон, където получих и своята мартеница. Живея доста далеч от столицата, но често обичам да я посещавам, било то и за един -два дни. Е, този път не останах очарована. Валеше непрестанно през целия ми престой. Прибрах се със страхотна настинка и няколко дни възстановявах сили вкъщи ☺

17619427 1592346060776343 1343707417 n

Едва ли има българин, когото да не обземе носталгията поне за миг, докато е далеч от родината си, още повече на националния ни празник. Дори и в Англия, успяхме да го отбележим с приятели, които ни  дойдоха на гости за уикенда. Уви, с тях не стигнахме до Лондон, но пък обиколихме обстойно Честър и Ливърпул. Аз, разбира се, се преобразих в екскурзовод и се погрижих да видят и снимат всяка забележителност. 

Вики: Аз също пообикалях този месец. Ако четете блога, може би знаете, че за рождения ми ден с Арсен бяхме на пътешествие до Аликанте, Испания, където прекарахме прекрасна слънчева седмица <3 Не само аз имах рожден ден през месеца - една малка принцеса стана на 1 (снимка от нейното парти може да видите по-долу в раздела Shot). Освен на рождените дни, това беше и месецът на бг музиката - PIF и Стефан Вълдобрев в рамките на няколко седмици и то в Пловдив си е повече от супер, не мислите ли ;) 

alicante13

done

Г: В средата на месеца имах планувана почивчица до България по случай дипломирането ми. Дните ми там винаги минават адски бързо, опитвайки да наваксам пропуснатото време с любимите ми хора. 

Сбогувах се със студентския си живот /за сега/ ,получих си така очакваната диплома, хвърлих шапката, отпразнувах го иии се завърнах на Острова. 

17690252 1592341937443422 77359984 n Fotor

В: Моят месец беше доста далеч от образованието… Обаче не ме е срам, все пак станах на 24, VickyWeek стана на 1… изобщо доста празничен месец си беше, затова просто трябваше да попазарувам и като казвам “попазарувам”, май малко прекалих :D Но пък март е един път през годината ;)

shot 

17619748 1592340337443582 288753797 nIMG 3852 Fotor                                                                                     Снимка вляво: Гери, снимка вдясно: Вики

Г: Март наистина беше страхотен месец. С идването на пролетта аз се амбицирам все повече да се боря за това, за което мечтая. Изпълва ме със сили и енергия да искам  положителна промяна за някой и друг недостатък. Дано всеки съумее да приюти пролетта в душата си, за да радва хората около себе си и не само! 

Leave your comments

Post comment as a guest

0

Comments

  • No comments found