April: the vlogger Избрана

Написана от

Запознайте се с Деси. Всъщност може вече да я познавате като DessyTalks.

Деси е чаровна, сладкодумна и има заразителен смях: може да не сме се виждали на живо, но имам чувството, че я познавам добре. И това е заради нейния Youtube канал, където тя събира хиляди зрители.

Но какво прави Деси различна от останалите влогъри: простичkо е - за да си заслужиш аудитория, трябва да бъдеш харизматичен, да умееш да разказваш истории и да представяш свежи идеи в клиповете си - е, тя явно е истински гуру, защото само за няколко месеца, успя да се превърне в любимка на много момичета :) Аз си признавам, че ако не качи видео поне веднъж в седмицата, ми липсва!

Може би ви е интересно как прекарва месеца си един бг влогър, аз нямам търпение, затова ви оставям в нейните ръце :)

Асоциациите на Деси:

Книга: 451 градуса по Фаренхайт, Рей Бредбъри

Филм: 21 грама

Музика: Инди рок

Активност: гледане на Youtube видеа

Храна: сладолед

Питие: вода

been

Д: През април прекарах няколко дни във Велинград и няколко в Пловдив и това ме зареди изключително много. Едновременно с това да съм домошар, съм и човек, който обича да е навън, да променя средата и винаги се стремя към разнообразие. Велинград ми беше предпочитано място за релакс, а откакто имам дете, се превърна в любима дестинация за игри в басейна. От сутрин до вечер. Във водата. Така де, разбрахте ме...

В Пловдив винаги е прекрасно - това категорично е моето място. Често се шегуваме, че в момента, в който видя табелата на входа на града, ми се доспива и това никак не е случайно - няма друга географска ширина, наситена с толкова спокойствие и приятели.

 

В: Деси е била в Пловдив, а аз - в София ;) Преди малко повечко от седмица беше вторият концерт на Pain у нас и този път не го пропуснах! 

Въпреки 3-часовото забавяне, заради повреда в автобуса на бандата, концертът беше всичко, което очаквах, че даже и повече :)

А отпадането на подгряващата група успя само да ни зарадва (все пак кой ходи да слуша подгряващите??).

Pain подариха на премръзналата публика почти 2 часа супер здраво и безупречно звучене, което все още кънти в ушите ми и ми носи заряд!

От Monkey Business, през Suicide Machine, до Shut your mouth - беше незабравима вечер!

pain

done

Д: Никога няма да забравя отминалия месец, защото беше първият, в който дъщеря ми, която е на 2 години и 4 месеца, успя истински да се порадва на Великден. Боядисвахме яйца, месихме козунаци и си създадохме толкова много прекрасни емоции, които ще се превърнат в ценни спомени. Април е специален и с това, че партньорът ми има рожден ден, така че и покрай този празник имаше хубави преживявания. Определено темата на април за мен беше “Семейство".

the vlogger

В: Моят месец също беше фокусиран върху семейството - може би заради празниците или заради месеца на изпитите за брат ми ;) Великденските трапези бяха няколко, обилни и изпълнени с множество приказки, които за мен са най-сладката част на празниците!

shot

shot desi

Деси

shot vicky april

Вики

 

Д: Въпреки всички прекрасности на април, предпочитам да погледна напред към започващия най-любим за мен месец май и да си пожелая да ни донесе още повече усмивки, срещи с ценни за нас хора и много слънце!

В: А ако и вие искате да се заредите с усмивки и слънчеви емоции, посетете канала на Деси в Youtube ;)

 

 

Още в тази категория: « Checklist юли Checklist Август »

People in this conversation

Leave your comments

Post comment as a guest

0

Comments (1)