weekendmorning2

Уикендите са специални. Особено неделите.

Някои ги използват за време с любими хора, други за малки бягства извън града. На каквото и да обичате да посвещавате своите недели, едно е сигурно – от прекарването на неделята зависи цялата ни седмица след това 🙂

Rise and shine

Колкото и да ни се струва съблазнително да прекараме неделята в леглото, всъщност ще бъдем много по-ефективни и полезни на себе си, ако направим деня си по-подвижен – успешните хора казват, че трябва да третираме почивните си дни като останалите: ако се събудим сутринта, а не по обяд, ще имаме възможност да използваме целия ден!

Get moving

Няма нищо по-хубаво от тренировка сутрин! Не е нужно да вдигате тежести или да бягате 1 час, за да се чувствате добре в неделя – може просто да изберете йога или пилатес тренировка. Това е най-ефективният начин да се заредите с енергия, да раздвижите тялото си и да повишите настроението!

Eat up

Не случайно сме чували хиляди пъти, че закуската е най-важното хранене за деня, затова не я пропускайте 😉

It’s your time to feel good

weekendmorning1

Докато закусвате и пийвате чай или кафе, е време да си подарите време за себе си – отдайте се на любима дейност, която ви разтоварва!

За мен това е времето, в което преглеждам любими блогове (фийдът ми в Bloglovin’ винаги е пълен с постове, които чета през уикенда), захващам някоя книга (след “Бог пътува винаги инкогнито” стандартите ми за роман са sky high, но не се отказвам да търся завладяващи заглавия!)  или наваксвам с някой сериал (The big bang theory този сезон е супер сладурски)!

Само няколко часа са достатъчни да ви заредят с положителна енергия, а как ще продължи неделята ви избирате вие: аз ще оползотворя слънчевите лъчи, а облеклото ми ще завъртя около новата колекция есенни чорапки на Pirin Hill, която е супер cozy – точно, както трябва да се чувстваме всяка неделя!

До скоро,

Виктория

Снимки: Арсен Николов