Новият сезон на Драмата започва с премиерата на От Другата Страна на Живота – силна история на две съдби, която разтърсва с искрени и истински персонажи.

Светлана Атанасова и Стефан Попов сякаш са играли заедно през целите си кариери, постигайки симбиоза и емоционалност, които придават някак си естествено на зрителя.

“Когато грешката може да се поправи, се нарича чудо, а когато не може – трагедия…”

Колко трагедии преживяваме през годините?

На колко чудеса ставаме свидетели?

Понякога една среща остава отпечатък у нас за цял живот. Носим спомена от усещане или чувство с нас. И въпреки че животът ни завърта, понякога, само понякога съдбата ни среща отново. За да ни накара да преосмислим през какво сме преминали от тогава до сега.

Живот. Съдба. История.

Какви са били те за героите на От Другата Страна на Живота, а има ли нещо, което ги свързва и днес – може би онези щрихи, които не могат да бъдат изтрити от съзнанието, те, които им напомнят за срещата – онази единствена среща, която ги е белязала завинаги. 

Някои срещи се помнят винаги. 

Някои пиеси също.

От Другата Страна на Живота те оставя безмълвен пред поетично препретените съдби на Марта и Сашо – двама души от различни светове, създадени да се срещат някога – за да оставят следа един у друг.

Режисьор: Валентин Ганев 

Сценография: Красимир Вълканов

Музика: Слав Бистрев

Гледайте постановката в Драматичен театър Пловдив на 7.10., 8.10. и 20.10.